Tilburg Trappers op zoek naar cruciale tweede zege


Tilburg Trappers Deggendorfer SC
Foto: Arie Leeuwesteijn

Game 3 is altijd een sleutelduel, zeker bij een 1-1 stand. De vraag is vanavond op Stappegoor dan ook wie zichzelf beloont en op matchpoint zet in de finale om de titel in de Oberliga.

DAG EN NACHT

Het verschil tussen het eerste en tweede duel was er één als dag en nacht. Waar Trappers het eerste duel de baas was, waren de Duitsers dat in het tweede duel. Het zat Trappers ook niet echt mee met twee afgekeurde treffers, maar de grootste aderlating was het uitvallen van Parker Bowles. De vraag is dan ook: is hij op tijd opgelapt na zijn harde botsing van afgelopen zondag?

Tilburg Trappers Deggendorfer SC
Foto: Arie Leeuwesteijn

Nick de Ruijter ontbreekt sowieso bij Trappers, die wél weer kunnen rekenen op Kilian van Gorp. Die maakte bij zijn rentree direct een doelpunt, maar was ook debet aan de 3-0. Het is zaak dat de Brabanders het thuisvoordeel behouden, maar vooral benutten. En daar zijn beide ploegen goed in; er was nog geen ploeg die een duel in Deggendorf of Tilburg winnend afsloot in de play-offs.

Vanavond om 20:00 uur zal een afgeladen Stappegoor het decor zijn voor een derde duel. Wij kijken er reikhalzend naar uit!

Previous Daniel Sprong met rookie record op jacht naar Calder Cup
Next Chris Eimers twee jaar langer bij HIJS Hokij Den Haag