GAME FIVE! Trappers of Scorpions? The winner takes it all!


Trappers Scorpions

Het is weer zo’n avond. Een onvervalste game 5 in een playoff serie. Tilburg Trappers moet vanavond vol aan de bak tegen Hannover Scorpions om het beslissende duel in de halve finale te winnen. De winnaar speelt de finale van de Oberliga tegen Deggendorfer SC, dat staat al vast. Om 20:00 uur gaat het los op een barstensvol Stappegoor.

WEER NIET

Afgelopen zondag wist Trappers opnieuw niet te winnen in Hannover. Sterker; er werd voor het eerst deze playoffs niet gescoord door de Brabanders. Er werd te veel in de dans van de stervende zwaan van Scorpions meegegaan, het wist de kansen in de tweede doorgang niet te benutten, en kreeg daar de rekening voor gepresenteerd. Één voordeel: Hannover won dit seizoen ook nog niet in Tilburg. Garantie? Nee. Als je die zoekt moet je een stofzuiger kopen bij Media Markt. Dan krijg je drie jaar garantie.

Foto: Arie Leeuwesteijn

DE HEL VAN TILBURG

Er is maar één remedie en dat is Stappegoor om te toveren tot een ware ‘hel’ in de positie zin van het woord voor de opponent. 60 minuten lang achter Trappers gaan staan, en als zevende man op het ijs fungeren. Niet intimiderend, maar als één blok achter Tilburg. De spelers moeten het dan op het ijs waarmaken. De spanning is om te snijden, want Scorpions toont zich een gevaarlijke klant. It’s time to really fear the deer!

Previous NHL Playoff Preview: Philadelphia Flyers
Next NHL Playoff Preview: LA Kings