St. Louis Blues pakken broodnodige zege voor de wild card.


NHL Recaps Banner Face-Off

Vier wedstrijden afgelopen nacht, en zoals u weet draait onze redacteur Cor Machielsen daar zijn hand niet voor om en brengt jullie zodoende weer up to date.

Pittsburgh Penguins – Ottawa Senators 4-0

Een shutout voor Casey DeSmith, die 35 redding daarvoor moest verrichten. Door deze overwinning eindigen de Penguins als tweede in de Metropolitan Division. De goals kwamen van Sidney Crosby, Jake Guentzel, Phil Kessel en Patric Hornqvist. (Cor)

Tampa Bay Lightning – Buffalo Sabres 7-5

De Lightning willen toch nog voor de titel gaan in de Atlantic Division. Twaalf goals waren er te noteren. Nikita Kucherov had een goal en een assist en Yanni Gourde een goal en twee assists. Voor de Sabres gingen er twee pucks mee de bagage in want Casey Mittelstadt en Alexander Nylander scoorden beide hun eerste goal. (Cor)

Chicago Blackhawks – St. Louis Blues 1-4

De Blues hebben gedaan wat ze moesten doen en staan nu een punt voor op de Avalanche voor de laatste wild card spot en daar spelen ze vannacht om drie uur tegen. Patrick Berglund scoorde een hattrick en de vierde goal werd gemaakt door Jaden Schwartz. De Hawks goal kwam van de stick van Erik Gustafsson. (Cor)

Anaheim Ducks – Dallas Stars 5-3

Wie worden er twee, drie en vier in de Pacific? Sharks hebben 100 punten, Ducks 99 en Kings 98. Toch belangrijk die laatste wedstrijd i.v.m. het thuisvoordeel. De Ducks scoorden hun vierde overwinning op rij, door goals van Jakob Silfverberg, Rickard Rakell, Derek Grant, Josh Manson en Andrew Cogliano. Voor Dalles scoorden Marc Methot (zijn eerste), Radek Faksa en Jamie Benn. (Cor)

Previous Teambus Humboldt Broncos verongelukt: 14 doden, gevreesd wordt voor meer slachtoffers
Next CSKA op voorsprong na winst in St. Petersburg