MATCH POINT! Trappers bij zege in Hannover naar finale Oberliga!


Laat het dan maar gebeuren! Vanmiddag om 17:oo uur speelt Tilburg Trappers in Hannover tegen Scorpions om een plek in de Oberliga finale. Het scenario is simpel: bij winst is dat een feit. Bij een nederlaag van Trappers in Duitsland keert met terug, om dinsdag een Game 5  te spelen.

IJZERSTERKE BOUNCE BACK

Zuur en pijnlijk. Zo kunnen we de nederlaag in het tweede duel prima omschrijven. Wie met 3-0 leidt, en met 4-3 na shootouts verliest, krijgt een tikkie. De manier waarop Tilburg afgelopen vrijdag de duimschroeven aandraaide, was indrukwekkend te noemen. Het was spannend, maar de Brabanders waren in control en wonnen verdiend met 4-1. Dat noemen ze dan een mooie bounce back.

Tilburg Trappers Hannover Scorpions

Vanmiddag is Brock Montgomery weer van de partij na zijn duel schorsing. Kilian van Gorp ontbrak vrijdag, of we die terug op het ijs zien is nog de vraag. Het is in ieder geval zaak voor onze Brabantse Oberliga trots dat zij zich ‘gedeisd’ houden. Een stadionspeaker die als volleerd capo een beetje ‘gers’ wil doen, en het publiek dat daardoor opgezweept wordt, kunnen factoren zijn die het spel beïnvloeden. Aan de andere kant is het prachtig als je van het ijs afloopt met de zege. ‘Dikke doei, en tot ziens’ zeggen is fantastisch.

Laat het maar beginnen; een vroege puck drop, een mooi resultaat. Daar hopen we op. En eerlijk gezegd; het kan ook gewoon op basis van kwaliteit!

Previous Frozen Four: titelstrijd tussen Minnesota-Duluth en Notre Dame
Next Colorado Avalanche en Philadelphia Flyers pakken laatste plekken in de play-offs