Ahoud Devils stelt overeenkomst met Ronald McDonald Huis voor.


Afgelopen vrijdag heeft Nijmegen voorzitter Joop Vullers de maatschappelijke sponsorovereenkomst getekend tussen de Ahoud Devils en het Ronald McDonald huis te Nijmegen. De overeenkomst is het resultaat van de benefietwedstrijd die afgelopen december werd gehouden.

Erny Forwijn, van het Ronald McDonald Huis, en Joop Vullers, Voorzitter Ahoud Devils.

“Het ondersteunen van het Ronald McDonald huis past in de maatschappelijke betrokkenheid welke de Ahoud Devils willen uitstralen. Het hele seizoen werken zowel het eerste team als de jeugdspelers er aan om, gezond en met zo min mogelijk blessures, tot een topprestatie te komen. Dan besef je niet altijd dat de mogelijkheden die sportende kinderen hebben, niet voor iedereen is weggelegd. Zo voor kinderen die ernstig ziek zijn en voor vaak langere duur medisch worden behandeld in het Radboud UMC. Ouders, broertjes en zusjes van de zieke kinderen kunnen dan gebruik maken van het Ronald McDonald huis” aldus Joop Vullers, voorzitter van de Ahoud Devils.

Avondje ijshockey 
Tot en met 2020 draagt de Ahoud Devils bij aan de kosten van één van de kamers. Daarnaast is er voor de ’huurders’ van deze kamer de mogelijkheid om gratis de thuiswedstrijden van de Ahoud Devils te bezoeken. Een avondje ijshockey om even hun zinnen te kunnen verzetten.
Mooi initiatief van Ahoud Devils ter ondersteuning van het Ronald McDonald Huis!
Previous MATCH POINT! Tilburg Trappers bij winst op Eisbären Regensburg naar halve finale
Next Tilburg Trappers naar halve finale!