Wie pakken de wild-cards?


Onze redacteur Cor Machielsen dook in de standen van de NHL om te zien wie de beste kansen hebben om de wild cards in te pikken voor de play-offs.

De grote kanshebbers voor de play-offs met nog gemiddeld zeven wedstrijden te gaan zijn in de Western Conference Colorado Avalanche, Anaheim Ducks, Los Angeles Kings en St. Louis Blues. In de Eastern conference zijn de grootste kanshebbers Philadelphia Flyers, New Jersey Devils en Florida Panthers.

We hebben het speelschema van deze clubs er even bijgepakt met de Nederlandse aanvangstijden, mocht je een van die spannende wedstrijden nog mee willen pakken dit weekend.

Zaterdag 24 maart
20:00 uur Avalanche – Golden Knights

Zondag 25 Maart
00:00 uur Panthers – Coyotes
00:00 uur Devils – Lightning
00:00 uur Blue Jackets – Blues
04:00 uur Oilers – Kings
18:30 uur Penguins – Flyers

Maandag 26 Maart
03:30 uur Oilers – Ducks

Inmiddels zijn al officieel geplaatst voor de play-offs:
Nashville Predators
Tampa Bay Lightning,
Boston Bruins

Winnipeg Jets en Vegas Golden Knights zullen snel volgen die staan er heel goed voor beide al de 100 punten gehaald. Vegas staat zeven punten voor op de naaste achtervolger de Sharks, en Winnipeg staat tien punten los op de Wild. In de Eastern Conference geldt dit voor de Toronto Maple Leafs met 97 punten.

Spannend is het in de Eastern Conference met Philadelphia Flyers 75-88 op de eerste plek voor de wild card, New Jersey Devils daarachter met 74-84 en Florida Panthers op plek drie met 72-81.
In de Western Conference Staan de LA KIngs op de derde plek Pacific met 75-89 en Anaheim Ducks op de tweede plek wild card ook met 75-89. De Edmonton Oilers kunnen mogelijk daar wel eens voor een van de twee het struikelblok worden, want dit weekend spelen de Oilers achtereenvolgens tegen de Kings en de Ducks.

Previous Ahoud Devils met Van den Hout eerste nieuwe speler
Next Nederland U18 wint openingswedstrijd op het WK