Face-Off Speler van de maand Februari


Speler van de maand Face-Off IJshockey Versteeg Demelinne Gibbs Sjodin

Face-Off reikt in samenwerking met CCM Hockey in 2018 elke maand de Speler van de maand Award uit. Welke speler drukte zijn stempel de afgelopen maand op de duels in de BeNe League? Jullie hebben daar een grote stem in!

Elke maand nomineren wij drie spelers. De redactie van Face-Off brengt zijn stem uit en dat doen jullie als fans ook. Je kunt op jouw speler van de maand stemmen. Beide kanten gelden voor 50% van de score en zo rolt de winnaar van de maand uit de bus. Face-Off reikt de cheque uit, waarmee de winnaar CCM spullen kan gaan aanschaffen bij Sportimex.

Fabian Schotel (HIJS)Levi Houkes (NIJ), Adam Bezak (HVN), Ludek Skop (ZMP), Nick Verschuren (EHV), Alan van Bentem (HIJS) en Shawn Hulshoff (HYC) kwamen net tekort voor de nominatie, maar verdienen zeker een eervolle vermelding.

De genomineerden van de maand februari zijn:

1) JOHN VERSTEEG – AMSTERDAM TIGERS

John Versteeg Amsterdam Tigers Face-Off IJshockey
Foto: Robert Bos

Dertien punten pakten de Amsterdam Tigers in de slotfase van de competitie, en dat bracht hen op een zevende plek Een ticket voor de playoffs dus. ‘Good-old’ John Versteeg nam zijn jonge ploeggenoten aan de hand. De 46-jarige forward noteerde acht goals en drie assists, in de zes duels die hij meespeelde. Met 39 punten en 23 goals was Versteeg de leading man binnen Tigers. Iemand die wekelijks laat zien nog steeds  (makkelijk?) mee te kunnen in de BeNe League, én zo’n beslissende reeks neerzet bij Amsterdam verdient een nominatie.

2. TONY DEMELINNE – UNIS FLYERS HEERENVEEN

Tony Demelinne Unis Flyers Heerenveen ijshockey face-Off
Foto: Robert Bos

In het kielzog van HIJS Hokij Den Haag heeft één ploeg zich stiekem opgericht; UNIS Flyers Heerenveen won zijn laatste zes duels in de BeNe League, maar zag wel één van de titels die verdedigd moest worden wegvallen. Vier goals en acht assists produceerde captain Tony Demelinne in de slotfase van het seizoen, en ook in de bekerfinale was hij bij alle goals betrokken (2G, 1A). Zijn nuchtere analyse na de bekerfinale was duidelijk: ‘Heerenveen móet beter’, en hij geeft het goede voorbeeld daarin.

3. VIKTOR GIBBS SJODIN – HIJS HOKIJ DEN HAAG

Viktor Gibss Sjodin HIJS Hokij Den Haag Face-Off IJshockey
Foto: Robert Bos

Viktor Gibbs Sjodin van HIJS Hokij Den Haag is de derde genomineerde speler van deze maand. De defender is een sterkhouder op de special units in de ploeg van Chris Eimers, maar schroomt ook zeker niet om aanvallend zijn impulsen te brengen bij Den Haag. Een echte allround speler. Gibbs noteerde in de afgelopen maand vijf goals, en zes assists, en is qua punten te vinden in de top-3 leading defenseman van de BeNe League met 41 punten (15G, 26A).  Wie zo’n keurig rapport overlegt, wordt genomineerd.

Spelregels
* je mag per maand (ronde) slechts 1 keer een stem uitbrengen.
* stemmen kan tot en met 28 februari 2018.

Previous EEN GLOEDNIEUWE FACE OFF WEBSHOP
Next Team USA naar huis, Duitsland stunt tegen Zweden