Tilburg Trappers wint na knappe comeback bij Saale Bulls Halle; 100 punten!

Trappers Crocodiles Face-Offf

100! Tilburg Trappers heeft het 100e punt in de competitie op de teller gezet. Makkelijk ging het niet, maar de zege kwam er toch. In de slotfase sloeg de Oberliga Nord kampioen keihard toe tegen Saale Bulls. Een 2-1 achterstand werd omgebogen naar een 5-2 zege.

TWEE GOALS ACHTER

Nadat de openingsfase wat kansen voor beide doelen had opgeleverd, knalde Halle als eerste een goal tegen de touwen. Anderhalve minuut voor de zoemer was het Maximilian Schaludek die Bulls op voorsprong bracht. In de tweede doorgang kwam Trappers beter voor de dag, maar het waren opnieuw de gastheren die als eerste het net vonden. Michal Schön was de beul die voor de tweede keer het vonnis velde over de Brabanders.

Drie minuten later bracht Brock Montgomery de spanning weer terug in het duel door de aansluitingstreffer aan te tekenen. Met 28 minuten op de klok, rees het vertrouwen bij de meegereisde Tilburgse fans. Echter werd het beste voor het laatst bewaard, toen ondertussen menig nagelriem al gesneuveld was. In de laatste tien minuten van het duel zetten de Tilburgers het duel volledig op zijn kop.

COMEBACK

Acht minuten voor tijd bracht Mitch Bruijsten de kampioen van de Oberliga Nord op gelijke hoogte. Waar menig toeschouwer dacht dat overtime de beslissing bracht, dacht Jordy van Oorschot daar anders over. Met 90 tellen op de klok zette hij Trappers voor het eerst op voorsprong. Een empty netter van Danny Stempher en een treffer van Brock Montgomery in de laatste 30 seconden zetten de (ietwat geflatteerde) 2-5 op het bord. Een zege die Tilburg op 100 punten brengt dit reguliere seizoen!