Laatste speelweekend BeNe League, Trappers naar Saale Bulls


Face-Off IJshockey BeNeLeague Vrijdag

Showtime! Het laatste speelweekend van de BeNe League staat voor de deur. We trappen met twee heerlijke duels af op deze vrijdag. Daarnaast komt ook Tilburg Trappers in actie vanavond.

HIJS HOKIJ DEN HAAG – ERA RENOMAR HYC

Jawel! De laatste thuiswedstrijd van koploper Den Haag is een kraker van jewelste; HIJS ontvangt in de eigen Uithof de mannen van Herentals. HIJS verloor dit seizoen één maal in reguliere speeltijd, tegen… Juist! Herentals. Den Haag is al zeker van de eerste plek, maar zal dit vlekje graag weg willen poetsen. Voor HYC is winst zeker net zo belangrijk; zij jagen nog steeds op Luik Bulldogs, om zo als nummer drie de playoffs in te kunnen. Dan mag het vanavond niet verliezen in de residentie. Beide ploegen staan garant voor spektakel in onderlinge duels, en wij verwachten dat het vanavond niet minder is. 20:30 uur is de puck drop

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – ANTWERP PHANTOMS

Hoppa! Ook het tweede duel van deze avond is er één die bol staat van de belangen. Nijmegen kan bij winst plek vijf zeker stellen op de ranglijst; Antwerp moet winnen om de beste kansen te houden op het laatst te vergeven playoff ticket. Antwerp kreeg vorig weekend twee vuistslagen vol in het gelaat; 12-4 en 12-3 waren de nederlagen die het moest slikken. Nijmegen weet echter ook dat het vanavond vol gas erin moet kleunen, om nummer drie Luik Bulldogs te ontlopen in de playoffs. Hoe het vanavond uit zal gaan pakken, kun je vanaf 20:30 uur aanschouwen in het Triavium.

SAALE BULLS HALLE – TILBURG TRAPPERS

Onze eigen Tilburg Trappers reizen vanavond af naar Halle voor een ontmoeting met nummer twee Saale Bulls. Dat laatste, nummer twee, hebben we heel vaak gehoord dit seizoen. De stoelendans achter de ongenaakbare koploper is in volle gang, het is aan Saale om Tilburg pootje te lichten. Vorige week boekte Trappers een heerlijke mondsnoerende 7-5 overwinning op Moskitos Essen, die daarmee ook van de ’to do list’ afgestreept kon worden. Pakt Tilburg opnieuw de zege? Of is het laatste woord aan Halle vanavond? 20:00 uur start het duel in Duitsland.

Previous Makkelijke zeges Finland, Zweden en Canada
Next Zeges voor Pittsburgh, Tampa en Vegas, Chicago verliest weer