Face-Off speler van de maand januari


Speler van de maand januari ijshockey Face-Off

Face-Off reikt in samenwerking met CCM Hockey in 2018 elke maand de Speler van de maand Award uit. Welke speler drukte zijn stempel op de duels in de BeNe League? Jullie hebben daar een grote stem in!

Elke maand nomineren wij drie spelers. De redactie van Face-Off brengt zijn stem uit en dat doen jullie als fans ook. Je kunt op jouw speler van de maand stemmen. Beide kanten gelden voor 50% van de score en zo rolt de winnaar van de maand uit de bus. Face-Off reikt de cheque uit, waarmee de winnaar CCM spullen kan gaan aanschaffen bij Sportimex.

De genomineerden van de maand januari zijn:

1) RAYMOND VAN DER SCHUIT – HIJS HOKIJ DEN HAAG

Raymond van der Schuit HIJS Hokij Den Haag ijshockey Face-Off
Foto: Robert Bos

Raymond van der Schuit speelde een belangrijke rol in de (benauwde) zeges die HIJS boekte in januari. Tien goals en acht assists, een grote rol in de comebacks tegen Nijmegen en Eindhoven, maken dat Van der Schuit op de shortlist terecht is gekomen.  Wie met belangrijke treffers zijn ploeg op sleeptouw neemt, verdient een plaats in onze top drie.

2. CHEYNE MATHESON – LUIK BULLDOGS

Cheyne Matheson Luik BUlldogs ijshockey Face-Off
Foto; ISO Sports

Luik Bulldogs is op stoom en de aanvallende exponent in de opmars is weggelegd voor Cheyne Matheson. De aanvaller kwam in januari tot veertien treffers en zeven assists, zorgde eigenhandig voor de overwinning in Leuven, en had na twaalf minuten een hattrick in het mandje liggen in Eindhoven. Voert de ranglijst aan qua punten in de BeNe League met 57 punten. Logische keuze voor een nominatie.

3. NICK VERSCHUREN – EINDHOVEN KEMPHANEN

Nick Verschuren Eindhoven Kemphanen ijshockey Face-Off
Foto: ISO Sports

Scoren als het goed gaat met jouw team, dat is een logisch gevolg. Maar je bent in onze ogen écht een grote meneer als je scoort als het tegen zit. En dat zit het in Eindhoven zeer zeker. Desondanks zette Nick Verschuren zestien treffers en drie assists op de teller. Vier hattricks vielen hem ten deel in deze serie. Topscorer van de BeNe League met 32 treffers. En dat is knap te noemen. 

Spelregels
* je mag per maand (ronde) slechts 1 keer een stem uitbrengen.
* stemmen kan tot en met 31 januari 2018.

Previous Battle of Alberta gewonnen door de Oilers. Penguins, Hurricanes en Rangers scoren er zes.
Next Oog in oog met Crosby en alle andere Penguins