INSCHRIJVEN: 14 april No Guts, No Glory toernooi in Den Haag


No Guts No Glory toernooi ijshockey Face-Off

Op zaterdag 14 april wordt in de Haagse Uithof het No guts, No glory toernooi georganiseerd. Het toernooi biedt plaats voor acht teams, waarbij de teams bestaan uit supporters, fans, liefhebbers en spelers die maximaal in de vijfde divisie spelen. De strijd gaat om 13:30 uur van start en zal grofweg tot 23:30 uur duren.

STICHTING NO GUTS,  NO GLORY

Het toernooi is vernoemd naar Stichting No Guts No Glory. Zij zamelen geld in voor behandelingen tegen kanker die nog niet vergoed worden. Daarnaast bieden ze ook morele ondersteuning aan de begunstigden. Geld mag geen reden zijn om een kans op een extra behandeling te ontnemen. Daar maakt de stichting zich hard voor. Op de site van No Guts, No Glory staan prachtige voorbeelden beschreven in een missie die -helaas- nog steeds hard nodig is in Nederland.

No Guts No Glory toernooi ijshockey Face-Off

HET TOERNOOI

Er is plek voor acht teams met een maximaal niveau van de vijfde divisie. Voor aanvang van het toernooi  wordt er een minuut stilte gehouden voor alle mensen die ons de afgelopen jaren zijn ontvallen. Tijdens het toernooi hangen er shirts van overleden spelers, om hen te eren.

  • Teams kunnen zich voor 1 maart inschrijven.
  • De kosten per team zijn €350,00
  • Je kunt voor €10,00 per persoon ook gebruik maken van het pasta buffet incl twee drankjes
  • Inschrijven kan bij Jennifer van den Brink op het mailadres jennifer_july@outlook.com

GEZOCHT

Daarnaast zijn alle vormen donaties en sponsoring welkom. Al het geld dat onderaan de streep overblijft gaat naar de stichting No Guts, No Glory dus hoe meer kosten er bespaard kunnen worden, hoe beter. Vorig jaar was de opbrengst ruim €500,00, en dit jaar gaan we voor een verbetering. Alle beetjes helpen, plus dat het een prachtig toernooi is. Daarom zoekt de organisatie nog naar vrijwilligers voor bijvoorbeeld de klok, scheidsrechters, de muziek en om de stand met merchandise van NGNG te bemannen.

Een financiële bijdrage mag gestort worden op het rekeningnummer:

NL09RABO0326707824 t.n.v. J.J. van den Brink onder vermelding van NGNG Toernooi

Previous Zevenklappers voor Stars en Islanders, negende overwinning op rij voor de Avalanche
Next U18 Left Wing: Roxy Fokker