Trappers ontvangt Scorpions, Nijmegen en Den Haag in actie


Face-Off IJshockey BeNeLeague Vrijdag

Het weekend begint natuurlijk altijd lekker op de vrijdag voor ons als ijshockey liefhebbers. Vandaag trappen we af met drie heerlijke duels op de vrijdagavond.

TILBURG TRAPPERS – HANNOVER SCORPIONS

Trappers staat inmiddels een straatlengte voor op de concurrentie in de Meisterrunde van de Oberliga. Vandaag kan de koploper opnieuw een tik uitdelen; de nieuwe nummer twee Hannover Scorpions komt op bezoek op Stappegoor. De teams worden op de ranglijst gescheiden door maar liefst veertien punten. Trappers is echter wel op haar hoede voor de tegenstander. Scorpions wist de Tilburgers dit seizoen twee maal te verslaan in drie onderlinge ontmoetingen. Kilian van Gorp en Alexey Laginov ontbreken bij Tilburg, dat de laatste vier duels in de Meisterrunde in winst omzette. Op naar zege nummer vijf wat ons betreft in een kolkend Stappegoor, dat vanaf 20:00 uur het decor is van deze kraker

HIJS HOKIJ DEN HAAG – TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

Koploper HIJS ontvangt in de eigen Uithof vanavond het team van Tilburg Trappers Toekomstteam. Op papier geen lastige klus voor de Hagenaars, maar niemand in Den Haag spreekt over ‘makkies’ dit seizoen. Den Haag behaalde vorige week twee krappe, maar mooie zeges op Eindhoven en Luik en concurrent Heerenveen punten verliezen. Trappers ging onderuit in Zoetermeer, en op eigen ijs tegen Leuven. Dure nederlagen tegen concurrenten om plaats acht. Kan Trappers herstellen met een megastunt? Of is Den Haag genadeloos vanavond? 20:30 uur valt de puck op het ijs.

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – EINDHOVEN KEMPHANEN

Nijmegen; wat een verhaal is dat in deze editie van de BeNe League. Fier op plek drie terug te vinden, en op koers voor de Final Four. Plaats drie is al even geleden dat wij daar de Kemphanen uit Eindhoven terug vonden. De Brabanders startte het seizoen voortvarend, maar vielen ver terug sinds die periode. Nijmegen deed uitstekende zaken door vorig weekend zowel Herentals als Geleen te verslaan. Eindhoven leek op weg naar een stunt in Den Haag, verloor, maar boekte een lang uitgebleven overwinning op Geleen. Is het vertrouwen terug bij de Brabanders en kunnen zij Nijmegen pootje lichten? Of trekt Nijmegen de ingezette weg naar een topklassering ‘gewoon’ door? Ook dit duel gaat om 20:30 uur van start.

Previous Golden Knights kloppen Lightning, New Jersey verslaat Washington
Next U18 Goalie Eline Gabriele