Daniel Sprong onder de loep in Pittsburgh


Niet alleen Face-Off  en de Nederlandse fans zijn enthousiast over de ontwikkeling van Daniel Sprong. Dat zijn ze bij Pittsburgh Penguins ook. Michelle Crechiolo, team reporter voor de Penguins bij het Twitter account @PensInsideScoop, sprak uitgebreid met onze landgenoot.

De route

Tijdens het gesprek blikten Crechiolo en Sprong terug op hoe onze landgenoot zich heeft ontwikkeld de afgelopen jaren. Vanaf het moment dat hij gedraft werd door de Penguins en via Charlottetown Islanders, Wilkes-Barre/Scranton Penguins terugkeerde in de NHL.

Het zeer interessante artikel verscheen op de Pittsburgh Penguins website, maar kun je ook hier lezen. Aan het woord komen onder meer oud development-coaches die Sprong hebben begeleid en voorbereid tijdens zijn terugkeer naar het hoogste ijshockey niveau ter wereld.

Programma

Komend weekend komt Sprong tweemaal in actie met de Penguins. Zaterdagavond, 19:00 uur Nederlandse tijd, wordt er thuis gespeeld in de PPG Paint Arena in Pittsburgh tegen Detroit Red Wings.

In de nacht van zondag op maandag, om 01:30 uur Nederlandse tijd, staat in New York City de Metropolitan Division clash met New York Rangers op het programma. Mocht dat te laat voor je zijn: geen probleem. Face-Off zorgt iedere ochtend voor de NHL recaps!

Previous Drie wedstrijden, drie verrassingen!
Next Tilburg Trappers stroopt de vossen in Duisburg!