4-on-4: Sprong, Nijmegen, Tilburg en de All-Star Game


 

De captains voor de NHL All-Star Game zijn bekend: Connor McDavid, PK Subban, Alexander Ovechkin en Steven Stamkos! Goede keuzes?

Richard: Jawel, het zijn alle vier toonaagevende namen in hun Division. Publiekstrekkers ook. Voor Stamkos is het sowieso gaaf, want de All-Star Game wordt in ‘zijn’ Amalie Arena in Tampa gespeeld.

Jeroen de Groot: Ik snap dat de fans voor McDavid zijn gegaan. Maar ik zou voor Jonathan Marchessault van de Vegas Golden Knights hebben gekozen. Die speelt een fantastisch seizoen in Las Vegas. McDavid is natuurlijk een fenomeen, maar het zou mijn eerste keuze niet zijn.  Ik ben persoonlijk een groot fan van PK Subban op – en buiten het ijs.

Rik: Het zijn fan keuzes, dus ja dan is het altijd goed!

Jonathan: Lastig te zeggen. Persoonlijk ben ik voorstander van wat meer ervaren captains, je geeft ze niet voor niets die titel. In dat kader verbaast de keuze voor McDavid mij wel een beetje. Wellicht had men kunnen kiezen voor Jagr, wiens carriere nu toch op een einde lijkt te lopen. Dat zou mijns inziens een mooi gebaar zijn geweest. Anderzijds zijn de All-Star games natuurlijk puur voor de sensatie, en deze vier spelers doen het dit seizoen wel weer ongelofelijk goed!

Previous AHL update met in de spotlights Toronto Marlies koploper in de North Division
Next Achtklapper Chicago in Ottawa, Tampa Bay wint topper van Carolina