Makkelijke middag voor Tilburg Trappers


Tilburg Trappers Hannover Indians
Foto: Arie Leeuwesteijn

Waar vooraf nog aan een lastige middag werd gedacht, bleek achteraf totaal geen sprake van te zijn geweest. Tilburg Trappers won eenvoudig van Hannover Indians met 5-1. Halverwege het duel leidden de Brabanders al met 5-0 en was de wedstrijd gespeeld.

Beslist

Nadat de zoemer na de eerste periode ging stond er een stand van 2-0 op het scorebord. Opnieuw was het een snelle Tilburgse goal die de boel in gang bracht. Ryan Collier trof als eerste doel. Reno de Hondt was bij de 2-0 zeer attent op een rebound van keeper Sebastian Albrecht. Tilburg Trappers hield volop druk op Hannover en gaf hen geen kans om eruit te komen.

Tilburg Trappers Hannover Indians
Foto: Arie Leeuwesteijn

Opnieuw een snelle goal

Zevenendertig tellen duurde het in de tweede periode, toen de feestmuziek weer uit de speakers van Stappegoor kwam. Killian van Gorp zette de 3-0 op het bord. De vierde en vijfde treffer kwam van de sticks van Reno de Hondt (zijn tweede van de middag) en Brock Montgomery. Voor de statistieken scoorden de Duitsers via Mark Ledin vroeg in de derde periode de 5-1, maar verder lieten de Trappers het niet komen.

Topper

Komende vrijdag staat de topper tegen Icefighters Leipzig op het programma in Duitsland. Op zondag wachten de Rostock Piranhas op Stappegoor.

Previous Vegas heeft vedette Marc-André Fleury terug
Next Oranje U20 slikt nieuwe nederlaag