Versteeg en Ramoul gebroederlijk na afloop van doelpuntenfestijn in Amsterdam


Akim Ramoul (Bulldogs Luik) en John Versteeg (Amsterdam Tigers) stonden gebroederlijk naast elkaar vlak na het duel. Allebei met hun eigen gevoelens over het knotsgekke duel dat even daarvoor eindigde in 9-7 voor de Tigers. De een baalde, de ander was blij.

Impulsen van Ramoul

Akim Ramoul baalde natuurlijk. Immers, zijn team gaf een in 25 seconden verkregen voorsprong van 3-5, in no-time ook weer weg. En ook vlak na de tweede intermissie was Luik niet scherp. Binnen tien minuten liepen de Tigers weg naar 8-5. Ramoul: “Het is zo jammer dat we het weer weggeven. We spelen best aardig, maar het is bijna niet te bevatten dat we zelf zeven goals maken, maar toch niet weten te winnen”. Ramoul, bij wie veel van de Luikse impulsen vandaan kwamen, had hier zeker een punt.

Hattrick hero

Hoe anders was het gesteld met John Versteeg. Lachend kwam hij van het ijs: “wat een speltakel heh!”. De oer-ervaren forward scoorde in het doelpuntennfestijn zelfs een hattrick en werd man van de wedstrijd. Met name Versteeg’s tweede goal (5-5) was een beauty. De altijd bescheiden Versteeg na afloop: “Het is zo belangrijk voor het team dat we vandaag wonnen. We blijven nu de aansluiting behouden. En dat ik er drie maak is natuurlijk heel leuk, maar de winst is het belangrijkst”.

Gebroederlijk

Nadat Versteeg en Ramoul nog gebroederlijk voor Face-Off op de foto gingen, scheiden de wegen van de beste spelers van de avond in de Jaap Eden Hal. De een op weg naar de douche en een lange busreis naar België. De ander naar de douche en “een lekker koud biertje”. Een passend einde van een heerlijk BeNeLeague duel.

Previous Schiettent in Amsterdam, Eaters winnen in slotminuut
Next Terugkeer Carey Price goud waard voor Montréal en Penguins verslaan Lightning