Trappers naar Timmendorf, streekderby in Den Haag


Duels VRIJDAG fACE-oFF

We trappen het ijshockeyweekend af met vier duels. Een uitduel voor Trappers vanavond, en drie duels in de BeNe League.

TIMMENDORFER STRAND 06 – TILBURG TRAPPERS

Veertien zeges op rij. Dat is de indrukwekkende reeks van Tilburg Trappers op dit moment. Timmendorfer Strand kent een ander verhaal. De hekkensluiter verloor dit seizoen al dertien keer. Het mag duidelijk zijn dat Trappers de favoriet is, zeker ook gezien de 9-1 thuiszege eerder dit seizoen. Vijftien op rij? Om 20:00 uur valt de puck op het ijs.

HIJS HOKIJ DEN HAAG – ZOETERMEER PANTERS

De streekderby der Haaglanden staat vanavond op het programma in De Uithof. HIJS Hokij Den Haag ontvangt op het eigen ijs Zoetermeer Panters. HIJS kent een fantastisch seizoen tot nu toe. Het is de enige ploeg die nog geen nederlaag hoefde te slikken. Voor Zoetermeer is dat anders; het verloor een -zeker lijkend- ticket voor de halve finale beker, en in de BeNe League moet het nu de punten gaan pakken. Om 20:30 uur staat de eer in de Haagse regio op het spel

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – UNIS FLYERS HEERENVEEN

In het Triavium ontvangt AHOUD Devils regerend kampioen UNIS Flyers Heerenveen. Een topper gezien de stand op de ranglijst tussen de drie en twee. Flyers kende een prima weekend met twee maal een 8-3 zege, dus Nijmegen is gewaarschuwd. Maar dat is Heerenveen ook, Nijmegen is een onverzettelijke ploeg gebleken en willen in de top van de ranglijst blijven. Om 20:30 uur start dit duel.

TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM – ERA RENOMAR HYC

De jonge brigade uit Tilburg ontvangt op Stappegoor de Herentalers van HYC. Trappers bood vorige week prima partij aan Heerenveen, en HYC vond de aansluiting naar boven door een zege op AHOUD Nijmegen. Kan Tilburg het, zoals alle thuisduels, vuur aan de schenen van de Belgen leggen? Of gaat HYC er met een reguliere zege vandoor? Ook dit duel start om 20:30 uur.

Previous Super Sunday: Drie bekerfinales bij de jeugd in Eindhoven!
Next Jasper Nordemann van Tilburg naar Nijmegen