Tilburg op bezoek bij Preussen, volop actie in BeNe League


Duels ZONDAG Face-Off

Ook op deze zondag is er weer genoeg ijshockey voor de liefhebber om te gaan kijken. Zes duels op de rol, we zetten alles even op een rijtje. Tilburg reist naar Berlijn, en er zijn vijf duels in de BeNe League.

ECC PREUSSEN BERLIN – TILBURG TRAPPERS

Koploper Tilburg Trappers reist af naar Berlijn om het op te nemen tegen Preussen Berlin. Gezien de stand op de ranglijst een duel dat Trappers naar haar hand moet zetten. De Tilburgers zijn, samen met Ice Fighters Leipzig, zeven punten los van de achtervolgers. Leipzig neemt het in eigen hal op tegen Hannover Indians. Het verschil tussen Trappers en Leipzig in doelpunten is drie in het voordeel van de Brabanders. Om 16:00 uur gaan de mannen van Bo Subr van start.

EINDHOVEN KEMPHANEN – ANTWERP PHANTOMS

Gisteren won Kemphanen op bezoek bij Phantoms, en pakte daarmee de koppositie weer terug van AHOUD Devils Nijmegen. Vanmiddag 17:00 uur staat de return gelijk op de rol in het ijssportcentrum van Eindhoven. Kemphanen is ‘on a roll’ aan de hand van de gebroeders Verschuren. Het gaat te ver om te zeggen dat het ‘Verschuren & Co’ tegen Phantoms zal zijn, maar we verwachten weer het één en ander. Antwerp baalde van de nederlaag gisteren, eens kijken of er vandaag meer in het vat zit voor Phantoms.

CHIEFS LEUVEN – LACO EATERS GELEEN

Ga er maar eens goed voor zitten in Leuven! Spektakel alom gisteren op Glanerbrook, waar Chiefs met 5-6 won. Er vielen ook voldoende strafminuten te noteren, dus als het vuurwerk nog niet gedoofd is belooft dat veel goeds. Het is aan Geleen om een passend antwoord te vinden op de nederlaag van gisteravond. Wordt het een dubbel voor Chiefs? Of pakt Geleen het eerherstel? Wedstrijdafspraak om 18:15 uur in Leuven

TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM – UNIS FLYERS HEERENVEEN

Om 19:00 uur gaat op Stappegoor het duel tussen de jongelingen van Tilburg en UNIS Flyers Heerenveen van start. De Friezen wonnen gisteren overtuigend van Luik Bulldogs met 8-3, en mogen vanavond laten zien dat zij zich niet laten verrassen door Tilburg. Trappers heeft al meermaals laten zien dat het op eigen ijs, elke tegenstander goed partij kan geven. Zaak voor Flyers om bij de les te zijn en de punten niet achter te laten in Brabant.

ERA RENOMAR HYC – AHOUD DEVILS NIJMEGEN

Het verrassend presterende Devils Nijmegen mag vanavond laten zien dat het ook tegen de hooggeklasseerden de punten kan pakken. AHOUD gaat op bezoek in Herentals, waar ERA Renomar HYC de tegenstander is. De Belgen wonnen gisteren ruim in Den Bosch, waar Nijmegen vrijdag Amsterdam opzij zette. HYC is gewaarschuwd, want AHOUD zal met vertrouwen het ijs op stappen. Aan de andere kant is HYC een ploeg die de zaken zeer goed op orde heeft. Interessant op voorhand dus. Om 20:00 uur ben je van harte welkom!

LUIK BULLDOGS – ZOETERMEER PANTERS

Aanhaken of afhaken is het motto van dit duel. Één punt scheidt beide ploegen op dit moment in het voordeel van Zoetermeer Panters. Luik stond gisteren in Thialf op het ijs, en kreeg met 8-3 klop. Zoetermeer is nog fris in deze speelronde, wellicht dat dit de doorslag gaat geven. Een mooi affiche in het Médiacité, waar beide teams bij winst lekkere zaken kunnen doen op de ranglijst. Om 20:30 uur schuift de puck vooruit in Luik.

Previous Eindhoven grijpt de macht, spectaculaire zege Chiefs in Geleen
Next Pak slaag voor Montreal, hattrick Duclair en nederlaag Tampa Bay