In een harde competitie moet je op je best zijn!


Face-Off NHL Recaps

Van welke coach waren deze woorden? En voor welk team was het bedoeld? Rik Bruijnius vertekt het je in de NHL recaps van vannacht.

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres 3-1

“Dit is een harde competitie en je moet op je best zijn, om te winnen”. Dit waren de kleedkamer woorden van hoofdcoach Jeff Blashill na de dramatische seizoen start.

Robin Lehner kwam tot dertig reddingen vandaag,maar dat weerhield Detroit niet om hun zevende overwinning te boeken in de laatste negen wedstrijden. Jimmy Howard keerde negentien maal de puck. Dit geeft dan ook meteen het verschil aan. Schoten op doel 33-20 en een groter besef hoe wedstrijden te winnen.

Columbus Blue Jackets – New York Rangers 2-0

Een gelijk opgaande wedstrijd en twee zeer goede goalies. De 40 reddingen op 42 schoten van Rangers’ goalie Henrik Lundqvist waren niet genoeg. Sergei Bobrovsky pakte in de Blue Jackets goal namelijk alle 36 schoten die hij te verwerken kreeg. Volgens Rangers defenseman Ryan McDonagh zat het verschil in het behouden en weg geven van puck bezit. “Zij geven de puck niet weg en dit deden wij te veel. Zo win je niet van deze sterke tegenstander”.

Previous BeNe League en bekerduels op zaterdag
Next Eindhoven grijpt de macht, spectaculaire zege Chiefs in Geleen