New York Rangers wint weer eens in doelpuntrijk duel


Face-Off NHL Recaps

Drie duels vannacht in de NHL leverden 21 treffers op. Het was D-Day voor coach Alain Vigneault bij New York Rangers. Cor Machielsen praat jou bij over wat er vannacht gebeurde.

New York Rangers – Vegas Golden Knights 6-4

Het hoofd van Alain Vigneault lag volgens de geruchten voor deze wedstrijd op het hakblok in Madison Square Garden. Na de tweede periode zal het angstzweet bij hem hebben toegenomen, want toen stonden de Golden Knights met 4-2 voor. Echter in de derde periode sloegen de Rangers toe met vier goals op een rij. Grote man bij de Rangers was Mika Zibanejad met een goal en twee assists. Aan de kant van Vegas waren Reilly Smith met twee goals, en Jonathan Marchessault met twee assists de betere.

Detroit Red Wings – Arizona Coyotes 5-3

De Coyotes konden geen vervolg geven aan hun eerste overwinning. Op bezoek in de fonkelnieuwe Little Caesars Arena stond het na twee periodes al 4-1 voor de Red Wings. In de derde periode werd het toch nog spannend en kwamen de Coyotes terug toch 4-3 maar door een empty netter van Darren Helm hield men de winst in Detroit.

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 1-2

De Jets losten maar negentien schoten op de goal van Alex Stalock in het Xcel Energy Center, maar namen de winst wel mee naar terug naar Canada. Dat was vooral te danken aan Connor Hellebuyck. Met 28 saves liet hij zich maar één keer passeren door Luke Kunin. Door goals van Kyle Connor en Nicolaj Ehlers kon de winst worden veilig gesteld door de Jets.

Previous AHL week 4: Deze week geen hoofdrol voor Daniel Sprong
Next John Passchier; Filippijnse roots in een Dordrecht Lions jasje