Parker Bowles neemt Trappers aan de hand in topper tegen Leipzig

Trappers Ice Fighters Face-Off

Tilburg Trappers heeft, na een knotsgek duel, de topper van Ice Fighters Leipzig gewonnen. De Brabanders wonnen na overtime met 5-4 na overtime. Door de zege liep Trappers een punt weg van de nummer twee.

WEER EEN SNELLE VOORSPRONG

Opnieuw kende de thuisploeg een waanzinnige start van het duel. De man in vorm, Parker Bowles, drukte binnen vijf minuten twee kaar af voor een 2-0 voorsprong. De toeschouwers gingen er eens lekker voor zitten. Waar men echter allerminst rekening mee gehouden had, was drie treffers in een tijdsbestek van drie minuten. Maar die waren allen van Duitse makelij, en dus ging de ploeg van Bo Subr met een 3-2 achterstand van het ijs.

MEIERDRES ONGELUKKIG

In het middenstuk was kregen de Ice Fighers drie maal kansen op meer via de power play, maar was het Nick de Ruijter die de ploegen weer in evenwicht bracht op weg naar de laatste twintig minuten. Goalie Meierdres, normaal één van de sterkhouders, beleefde niet zijn allerbeste middag. Na een aantal moeizame momenten, ging hij bij de vierde Duitse treffers in de fout, juist op het moment dat Tilburg in overtal was. Zeven minuten voor tijd liet Giovanni Vogelaar Stappegoor ontploffen door de gelijkmaker achter de Duitse goalie te rammen.

PARKER BOWLES, WHO ELSE?

In de 3-on-3 overtime kwam alles goed voor de thuisploeg. Wie anders -zou je bijna zeggen- dan Parker Bowles scoorde ruim een minuut voor het einde de beslissende treffer. De negende zege op rij voor Tilburg, waar het prima zaken deed en een punt weg liep bij nummer twee Leipzig. De koploper heeft nu 26 punten, Leipzig volgt met 24 punten, met daarachter Hannover Indians en Saale Bulls op 21 punten.

Previous NHL Power Rankings: Devils, Isles en Knights razen omhoog
Next BVB Review : HYC Renomar & Bulldogs Liège bevestigen!