Topper Trappers bij Herne, drie duels BeNe League


Duels VRIJDAG fACE-oFF

We kunnen weer! Een lekker ijshockeyweekend staat weer voor de deur, en die trappen we af met vier duels op deze vrijdag.

HERNER EV – TILBURG TRAPPERS

Tilburg mag de zegereeks gaan voortzetten in Herne, tegen de plaatselijke EV. Een gemakkelijke opgave zal dat niet worden, want Herne is een ploeg om wel degelijk rekening mee te houden. We vinden Herne terug op een vijfde plek op de ranglijst, zes punten achter koploper Trappers. Wat opvalt is het hoog aantal tegentreffers (31) van de Duitsers, terwijl Trappers juist uitblinikt in het scoren van doelpunten (45). Kan de Nederlandse trots in de Oberliga morgen wederom snel tot scoren komen, en de punten meenemen? Vanaf 20:00 uur gaan we het meemaken!

BENE LEAGUE

Een drietal Nederland vs België duels in de BeNe League vanavond. Alle duels staan om 20:30 uur op de rol.

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – CHIEFS LEUVEN

In het Triavium is het voor Nijmegen zaak om vanavond de winst te grijpen. Dat moet dan gebeuren tegen Chiefs Leuven. AHOUD en Chiefs kennen een wisselvallig seizoen, waarbij opgemerkt dat Nijmegen een na een lastige start wat beter ‘erin komt’ en Chiefs na een leuke start wat steken laat vallen. Zo lieten de Leuvenaren zich in de beker al twee maal verrassen door Cold Play Sharks. De Belgen hebben wat recht te zetten, terwijl AHOUD de stap voorwaarts wil maken.

HIJS HOKIJ DEN HAAG – ANTWERP PHANTOMS

In de Haagse Uithof ontvangt HIJS vanavond de Phantoms. HIJS won het eerste duel in de BeNe League, na verlenging, in Geleen, terwijl Phantoms puntloos bleef na de clash tegen Luik Bulldogs. HIJS wordt gezien als titelkandidaat, en mag zich tegen Antwerp geen puntverlies permiteren, terwijl Antwerp een ploeg is waar het de ene dag drie keer niks is, en de andere dag alles. Het maakt hen voor elke ploeg een gevaarlijke opponent. Weet HIJS dat gevaar de kop in te drukken, of neemt Antwerp de punten mee naar huis?

TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM – LUIK BULLDOGS

De Bulldogs uit Luik gaan op bezoek bij het Toekomstteam van Tilburg Trappers. Op Stappegoor lieten de jongelingen, bijvoorbeeld tegen Heerenveen, al zien thuis niet aan een vroege Sinterklaasavond te doen. En dan de Belgen; daar moet je toch wel even ernstig rekening mee houden. In de Belgische beker is het op stoom, terwijl het in de BeNe League verloor van Heerenveen, en won van Antwerp. Een interessant duel op voorhand tussen twee ploegen die zeker de kaas niet van het brood laten eten.

Previous St. Louis Blues en Columbus Blue Jackets winnen ruim
Next Beste seizoenstart ooit Kings, Kucherov en Stamkos blijven hot, Panthers vernederen Ducks