Volop bekeractie in Nederland en België, Trappers haalt mistduel in


Duels ZATERDAG Face-off

Kopje koffie, thee of iets anders erbij. Pak de routeplanner maar, en ga er lekker op uit. Zes duels vandaag op het programma. En er staat flink wat op het spel, dus smullen geblazen!

TILBURG TRAPPERS – ECC PREUSSEN BERLIN

Tilburg Trappers Mist Face-Off
Foto: BD

De ‘mistwedstrijd’. Zo ging hij de boeken in. Het eerste duel op Stappegoor tegen Preussen Berlin viel in het water voor Tilburg, maar vanavond om 18:00 uur wordt hij dan (eindelijk) ingehaald. Inmiddels is Trappers ontketend, en moet Preussen met samengeknepen billen naar Brabant afreizen. Trappers kan bij winst de koppositie pakken en moet dat gaan doen tegen de nummer voorlaatst van de Oberliga.

BEKER VAN NEDERLAND 

UNIS FLYERS HEERENVEEN – LACO EATERS LIMBURG

Heerenveen plaatste zich gisteren voor het Final Four Weekend, terwijl Geleen nog vol aan de bak moet. Bij winst doen de Limburgers uitstekende zaken in de strijd om de twee plek in groep A. Het is de vraag of Flyers wel mee wil gaan werken aan een Limburgs feestje, die willen de ongeslagen status overeind houden. Vanaf 20:00 uur gaat het duel in Thialf van start.

ZOETERMEER PANTERS – EINDHOVEN KEMPHANEN

In groep B is alleen de tweede plek nog beschikbaar achter HIJS Den Haag. Zoetermeer staat op dit moment op die felbegeerde tweede plek, met Eindhoven Kemphanen in het kielzog. Vanavond staan beide partijen tegenover elkaar in de Silverdome van Panters. Een must win duel voor beide teams, waarbij vooral Eindhoven niet mag verliezen. Twee teams op jacht naar de halve finale van de beker. Vanaf 20:15 uur gaat het spektakel los

BEKER VAN BELGIË

LUIK BULLDOGS – ANTWERP PHANTOMS

Koploper Luik Bulldogs ontvangt in het eigen Médiacité Antwerp Phantoms. Bulldogs is in het bekertoernooi onaantastbaar tot nu toe met zes zeges en liefst 64 gescoorde goals. Antwerp staat op plek twee, maar weet dat HYC en Chiefs op de loer liggen, dus zullen ook vol voor de winst gaan. De topper van dit Belgische weekend wordt om 19:00 uur in gang gezet.

TURNHOUT TIGERS – ERA RENOMAR HYC

De Herentalse brigade van HYC reist af naar Turnhout om aan te treden tegen de plaatselijke Tigers. Turnhout heeft op dit moment maar één missie, en dat is om de nederlagen zo klein mogelijk te houden. Herentals zal echter moeten winnen om direct achter Luik de tweede plek op te eisen. Vanaf 20:00 uur valt de puck op het ijs in Turnhout.

CHIEFS LEUVEN – COLD PLAY SHARKS

Revanche. Dat zal bij Chiefs het gevoel zijn. Cold Play Sharks won met 6-3 van Chiefs eerder in het toernooi en gooide daarmee flink wat zand in de Leuvense motor. De thuisploeg zal gwaarschuwd zijn en niet nog eens tegen dezelfde steen aan willen lopen. Wie een kijkje wil nemen, kan om 20:00 uur het beginsignaal meepakken

Previous Tilburg Trappers dendert door met 7-1 zege op Harzer Falken
Next Unis Flyers Heerenveen en HIJS Den Haag zeker van halve finales