Topper in Tilburg, AHOUD op jacht naar eerste zege


Duels VRIJDAG fACE-oFF

Een bomvol ijshockeyweekend staat er voor de deur. Vooral de zaterdag en zondag zijn overladen met duels. We trappen het weekend af met twee wedstrijden. Een topper in de Oberliga en een bekerwedstrijd in groep A.

TILBURG TRAPPERS – FÜCHSE DUISBURG

Twee van de favorieten voor de eindzege in de Oberliga staan om 20:00 uur tegenover elkaar op Stappegoor. Tilburg Trappers ontvangt op eigen ijs Füchse Duisburg. De gasten uit Duisburg wonnen alle vier de duels tot nu toe, en staan bovenaan in de Oberliga Nord. De Brabanders had vorige week een topweekend met twee zeer afgetekende zeges. Komt Trappers in verliespunten langszij? Of dellt Duisburg het eerste tikkie uit aan Tilburg?

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

Het ‘andere’ Tilburg speelt vanavond om 20:30 uur in het Triavium tegen AHOUD Nijmegen Devils. Nijmegen wacht tot op heden nog steeds op de eerste zege, ook omdat het eerste duel in Tilburg in een 5-3 zege voor de jonge Brabanders eindigde. Zal het dan vanavond gebeuren voor AHOUD? Of gaat Tilburg opnieuw met de zege aan de haal in dit bekerduel? Nick de Jong maakt vanavond zijn rentree bij Nijmegen, na zijn opvallende transfer uit Eindhoven.

Previous Nick de Jong niet naar Kemphanen, maar naar AHOUD Devils
Next Nieuwe nederlaag Pittsburgh Penguins, eerste zege San Jose Sharks