Duels op zondag: BeNe League en Beker van België


Chiefs HYC Face Off
Foto: Chiefs Leuven

Vandaag drie duels op het programma waarvan één duel in de BeNe League en twee duels in de beker van België. Welke dat zijn lees je hier.

BENE LEAGUE

CHIEFS LEUVEN – EINDHOVEN KEMPHANEN

Chiefs Leuven opent haar BeNe League campagne op eigen ijs tegen de Kemphanen uit Eindhoven. Voor de Brabanders is dit het tweede duel, na de 8-1 zege op Red Eagles Den Bosch. Leuven heeft vijf duels op de teller staan in het bekertoernooi, waarvan het er drie won. Zij zullen er alles aan gelegen zijn om deze editie van de BeNe League op een positieve manier te starten. Om 18:15 uur valt de puck op het ijs.

BEKER VAN BELGIË

TURNHOUT TIGERS – LUIK BULLDOGS

Een wedstrijd waarvan je de winnaar al weet. Dat is het affiche Turnhout Tigers tegen Luik Bulldogs. Luik is zeer sterk gestart aan het bekertoernooi met vier overwinningen, waaronder de 22-0 monsterscore in eigen huis tegen Tigers. Van Turnhout mogen geen wonderen verwacht worden vanavond. Om 20:00 uur gaat Luik de jacht inzetten om het doelsaldo flink op te vijzelen.

COLD PLAY SHARKS – ANTWERP PHANTOMS

Antwerp Phantoms reist af naar Mechelen, om daar aan te treden tegen de plaatselijke Cold Play Sharks. De Mechelse brigade kwam twee maal in actie, beide keren tegen HYC. Thuis deed het goed mee, in Herentals kreeg het een pak op de broek. Antwerp boekte twee winstpartijen in de vier bekerduels tot nu toe en zal aansluiting willen vinden bij Chiefs en HYC. Vanaf 20:30 uur zal de referee het duel in gang zetten.

Previous Spectaculaire zege HYC bij Heerenveen, vuurwerk bij Tigers en AHOUD
Next Ovechkin snoert critici de mond, spektakel in Toronto