Trappers op jacht naar eerste zege, streekderby in bekertoernooi


FLyersTrappers Face-Off
Foto: UNIS Flyers Heerenveen

Er staat weer een bomvol programma voor de boeg dit weekend. Een compleet overzicht op datum brachten wij eerder deze week, maar laten we kijken naar de duels van vanavond.

MEC HALLE 04 SAALE BULLS – TILBURG TRAPPERS

Om 20:00 uur gaat Tilburg Trappers op jacht naar de eerste zege in de Oberliga. Na een teleurstellend openingssweekend, met een gestaakt duel tegen Preussen en een 3-2 nederlaag bij Hannover Scoropions. De gastheren uit Halle kenden een prima start met twee zeges, en dus moet de brigade van Bo Subr aan de bak om de punten meer naar huis te nemen.

AHOUD DEVILS – LACO EATERS LIMBURG

De mannen uit Nijmegen wachten -inclusief voorbereiding- nog steeds op de eerste zege. Om 20:30 uur moet de negatieve spiraal in het eigen Triavium doorbroken worden tegen Laco Eaters Geleen. AHOUD verloor vorige week met 5-3 van de jonge honden van TIlburg Trappers, terwijl Eaters de ‘rematch’ tegen Heerenveen met 5-2 verloor op Glanerbrook. Wie pakt zijn eerste zege in het bekertoernooi? Dat is de vraag op deze avond.

TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM – UNIS FLYERS HEERENVEEN

Vorige week troffen de beide ploegen elkaar in Thialf; vanavond om 20:30 uur is Stappegoor het decor tussen Tilburg Trappers Toekomstteam en UNIS Flyers Heerenveen. De Friezen wonnen de eerste ontmoeting met 8-1, en kunnen vanavond bij winst een eerste gaatje slaan in het bekerseizoen. Aan Trappers de taak om de bekerhouder te vloeren. Ddat de ploeg kan verrassen bewees het vorige week tegen AHOUD Devils met een 5-3 zege.

HIJS HOKIJ DEN HAAG – ZOETERMEER PANTERS

Een lekkere streekderby in De Uithof. Om 20:30 uur zetten HIJS Hokij Den Haag en Zoetermeer Panters de wedstrijd in gang om uit te maken wie de eerste ‘kampioen van Haaglanden’ gaat worden. HIJS opende met een soepele 6-1 zege op Eindhoven Kemphanen, terwijl Zoetermeer de dubbel tegen Amsterdam won. Zeker het duel in de hoofdstad zal nog menig keer de revue passeren als knotsgek. Vanavond ook weer spektakel? Ongetwijfeld!

Previous Joonas Liimatainen versterkt Laco Eaters Geleen
Next HIJS Den Haag wint streekderby, opnieuw verlies AHOUD