Het spel is op de wagen voor Sprong tijdens pre season games


Sprng Show Face Off HEader

Wekelijks praat Face-Off jou bij over de verrichtingen van Daniel Sprong in Sprong Show. Elke maandag zullen we terugblikken op de ontwikkelingen, het nieuws en feitjes van de 20-jarige Nederlander die op jacht gaat naar een permanente plek op het roster bij Pittsburgh Penguins. Deze week is de aanloop naar het roster begonnen met de pre season games.

ONDERUIT TEGEN BUFFALO

De Nederlander speelde op de tweede lijn met Carl Hagelin en Greg McKegg. Het was allemaal niet heel groots wat Pittsburgh liet zien tegen de Sabres, maar het had meer verdiend dan de 4-3 nederlaag. Sprong sprak na afloop van een lekker duel, waarin hij had genoten om met Hagelin samen te spelen.

EERSTE GOAL TEGEN COLUMBUS

Coach Sullivan heeft een grote groep tot zijn beschikking en zo werd Sprong tegen Detroit Red Wings buiten de ploeg gelaten. Tegen Columbus Blue Jackets stond Sprong weer op het ijs en scoorde zijn eerste treffer van dit seizoen. De Pens wonnen met 4-3.

TEGEN ST. LOUIS BUITEN DE PLOEG

Gisteren mocht Sprong zijn rust weer even pakken tijdens het duel tegen St. Louis Blues. Chauvinstisch als wij zijn zeggen we dan gewoon dat dit te merken was, want de Pens verloren met 4-1.

Het is natuurlijk nog het voorseizoen, en het is wat onwennig nog bij Pittsburgh. Maar Daniel knokt voor wat hij waard is. Toch heeft hij stevige competitie om het roster te halen. Coach Sullivan gelooft in de kwaliteiten van de Nederlander.

Previous NHL Preview: Columbus Blue Jackets
Next Rugnummer Lecavalier aan de balken in Tampa Bay