Sprong gooit opnieuw hoge ogen; eerste afvallers bekend


Trainingskamp Pens Face OFf

Tijdens de afsluitende dag in het onderlinge scrimmage toernooi van Pittsburgh Penguins, gooide Daniel Sprong opnieuw hoge ogen. De Nederlander won met Team 1 de finale van Team 2 en was opnieuw trefzeker.

Opnieuw goed

Sprong deed het opnieuw goed in het duel. Team 2, met namen als Malkin, Kessel, Niemi en Kuhnhackl bepaald geen slechte opponent, had niets in te brengen in het begin. ‘One’ nam een 2-0 voorsprong, maar zag  ‘Two’ weer langszij komen.

In de beslissende fase scoorde Dominik Simon de 3-2, voordat onze landgenoot de 4-2 tegen de touwen knalde en het duel op slot gooide.

Sprong Face Off Trainingskamp

Eerste afvallers

Ook werd de ploeg teruggebracht tot 55 spelers. Vier spelers werden bedankt voor hun inzet tijdens het trainingskamp en nemen een prima ervaring mee terug. Aanvaller Jan Drozg verdedigers Connor Hall en Zachary Lauzon, en keeper Alex D’Orio gaan terug naar hun teams in de QMJHL en OHL.

Vannacht speelt Pittsburgh Penguins zijn eerste pre season game tegen Buffalo Sabres. Tijd dat Sprong de schaatsen gaat onderbinden in een echt duel!

Previous Sprong Show: Het gaat er nu echt om voor Daniel!
Next NHL Preview: Philadelphia Flyers