Donny van Musscher van Tijgers naar HIJS


Een verrassende transfer binnen Nederland. Donny van Musscher gaat vanaf komend seizoen de kleuren van HIJS Hokij Den Haag verdedigen. De 25-jarige aanvaller komt over van Amstel Tijgers, waar hij sinds zijn derde jaar speelde. Van Musscher licht zijn transfer zelf tegenover Face-Off toe.

Nieuwe uitdaging

,,De reden van mijn vertrek is dat ik iets nieuws wil proeven, na 22 jaar in Amsterdam te hebben gespeeld. Het is een hele nieuwe uitdaging voor mij, en ik hoop dat ik mezelf in Den Haag verder kan ontwikkelen.” zegt van Musscher.

Titelaspiraties van Van Musscher

Hij vervolgt: ,,Ik speel mijn hele leven al in Amsterdam. Soms is het goed om na lange tijd wat anders te gaan doen. Ik hoop dat ik met Den Haag stappen kan maken richting een titel. Ik heb de handtekening nog niet gezet, omdat ik op nog op vakantie ben. Maandag train ik voor het eerst mee in De Uithof, dat zal best een beetje gek zijn. Maar ik heb er ontzettend veel zin in.”

,,Ik ben en blijf Amsterdammer, en Amstel Tijgers zal voor altijd in mijn hart zitten. Als de mogelijkheid er in de toekomst is, kom ik graag weer terug.” besluit de kersverse HIJS aanwinst.

There is no more story.
Next Interview: Oranje international Jasper Kick