Maak kans op één van de drie Trappers Weizen pakketten


Het is op dit moment zomer en dat betekent dat het ijshockey in Nederland en België stil ligt. Nu onze grootste hobby, sport en/of passie op een laag pitje staat, biedt dat ook weer andere mogelijkheden. De één grijpt deze ijshockeyloze tijd aan om zijn huis op te knappen, waarbij de ander liever de ontspanning opzoekt.

In samenwerking met Stadsbrouwerij 013 mogen wij drie Trappers Weizen pakketten ‘weggeven’. Ideaal na een dag hard werken in en rondom het huis, of gewoon lekker om tijdens het zonnen in de tuin op te drinken.

Ryan Collier, Wim Spijkers en Mickey Bastings met een Trappers Weizen op de lancering van het biertje.
Foto: Brigitte Jansen.

Hoe kan ik een pakket winnen?

Op donderdag 30 juli zal op drie locaties in Tilburg een foto van de locatie op Instagram story en Facebook story worden geplaatst waar het bierpakket zich bevindt. In die post, die op bovenstaande kanalen worden geplaatst, zal ook gevraagd worden om een bepaald voorwerp mee te nemen.

Diegene die als eerste het Trappers Weizen pakket aanraakt en het desbetreffende voorwerp heeft meegenomen, wint het Trappers Weizen pakket. Deelnemers dienen 18 jaar of ouder te zijn of met zijn/haar ouders of verzorgers op de locatie te zijn. Van de winnaars zullen foto’s worden gemaakt voor op onze social media kanalen. Is het nog niet helemaal duidelijk wat er van jullie wordt verwacht? Check dan dit filmpje, dit is ongeveer het idee.

De tijdstippen waarbij de locatie + voorwerp op social media worden bekendgemaakt; Donderdag 30 juli om 19:00, 20:00 en 21:00

Vorige actie

Bij onze vorige actie in samenwerking met Stadsbrouwerij 013 mochten onze volgers de maker van het eerste doelpunt voorspellen. Brock Montgomery schoot binnen waardoor een aantal volgers hun prijs na de volgende wedstrijd mochten ophalen. De bekendmaking van die winnaars is hieronder terug te kijken.

Previous Selecties NHL fase vier bekend en speelschema met Nederlandse aanvangstijden
Next Herentals start met girls team