Hoe is het met Bieke van Nes?


Bieke van Nes
Bieke van Nes in het uit tenue van de Stingers (Foto: Sarah Boumedda)

Het hele seizoen volgen we spelers, speelsters, staf etc. Meestal op of dichtbij de ijsbaan. Met het abrupte einde van het seizoen gaan we door met het volgen van hen in de rubriek ‘Hoe is het met…?’. We spreken de speelsters, spelers en staf nu niet bij het ijs maar in hun andere vertrouwde omgeving. Hoe kijken ze terug op het seizoen, wat houdt ze nu bezig, hoe kijken ze naar een volgend seizoen. De hoogtepunten en teleurstellingen.

Bieke van Nes

Barend Hoogteijling sprak met Bieke van Nes van Concordia University Stingers. Via Skype, want Bieke zit nog steeds in Montréal. Ze spraken onder andere over haar leven daar en de zeer succesvolle coaching staff (Julie Chu en Caroline Oullette) van de Stingers.

Goal

Hieronder is te zien hoe Bieke een empty-netter binnen schoot tijdens een oefenwedstrijd in Tilburg, ter voorbereiding op het, inmiddels geannuleerde, WK.

Abonneren op ons YouTubekanaal is 100% gratis. Dat kan simpel door HIER te klikken.

Previous Hoe is het met Marine Dinant?
Next Hoe is het met Ron Lahay?