Favoriet BeNe League, Communicatie rond blessures, Covid-19 en Sprong


Daniel Sprong heeft zijn eerste wedstrijden bij Hershey Bears gespeeld. Zit hij nu op zijn plek en verwacht je hem nog bij de Washington Capitals in actie te zien?

Daniel Sprong

Cindy: Ik denk ook dat de Capitals een trapje te hoog zijn op dit moment. Dit is ook een mooi parcours. Er kan altijd nog een verrassing uit de bus vallen. Hier speelt hij zich ook in de kijker, wat nog altijd iets kan opleveren.

Cor: Nee niet bij de Capitals voor nu, maar de Bears zijn top in de AHL. Als hij daar goed presteert, blijft hij aantrekkelijk voor rebuild teams in de NHL. Redelijk goedkoop om op een derde of vierde lijn te spelen bijvoorbeeld.

Tekst gaat verder onder de video

Jeroen: Het lijkt mij dat Sprong, nu in ieder geval, bij de Capitals geen kans maakt. Die stap is nu nog te groot. Misschien dat hij volgend seizoen een kans krijgt. Voor meer wedstrijden in de NHL zou hij beter bij een “rebuild” team moeten zitten.

Jacco: Zoals we ook in de podcast hebben gezegd: nee. Mits er veel blessures voorbij gaan komen, maar anders zie ik niet snel gebeuren dat hij in dat team zijn plekje gaat veroveren op dit moment.

Daniel Sprong

Previous Coronavirus ook bottleneck voor NHL?
Next In Zweden is het reguliere seizoen klaar, play-offs gaan (voorlopig) nog door