Team NL bekend dat om de Thialf Icehockey Cup gaat spelen


Thialf Icehockey Cup

In het weekend van 1 en 2 september barst de strijd om de Thialf Icehockey Cup los. Team NL, niet te verwarren met het Nederlands team, is één van de vier deelnemers. De selectie die zal deelnemen aan het toernooi is bekend.

TWEE FLYERS, REST TRAPPERS

Niels van der Vossen
Foto: Robert Bos

Het team zal bestaan uit alle Nederlandse Tilburg Trappers spelers die uitkomen in de Oberliga, met daarbij twee spelers van Heerenveen Flyers. Dat zijn Niels van der Vossen en Lars den Edel. Beide Flyers spelers kijken uit naar het toernooi. “Ik vind het een mooi initiatief dat er zo’n toernooi in Thialf is georganiseerd en denk dat er ook veel belangstelling voor is onder fans. Mij lijkt het een heel mooi om het seizoen op zo’n niveau te beginnen. Daar heb ik enorm veel zin in” zo laat Van der Vossen weten aan de organisatie.

Lars den Edel
Foto: Robert Bos

Ook Den Edel heeft er zin in om zich met de topploegen te meten. “Het is geweldig om mee te mogen doen aan zo’n toernooi met teams uit de hoogste Duitse competitie en dat in ons eigen Thialf. Ik heb er zin in en kijk er naar uit om te spelen tegen jongens van een hoger niveau.”

Previous David Bartos nieuwe coach GIJS Groningen
Next Face-Off steunt internationaal jeugdtoernooi Chiefs Leuven