Volle BeNeLeague agenda vrijdagavond


Face-Off IJshockey BeNeLeague Vrijdag

We gaan richting einde seizoen in de BeNeLeague. Er staan dit weekend veel duels gepland, te beginnen met vijf duels op de vrijdagavond. Face-Off blikt alvast vooruit.

UNIS FLYERS HEERENVEEN-TILBURG TRAPPERS TOEKOMSTTEAM

Na de verloren bekerfinale kan Heerenveen zich gaan richten op de Final Four en de Playoffs. Normaliter moet het Toekomstteam van Tilburg Trappers geen probleem opleveren, maar de jonge lichting Tilburgers heeft dit seizoen laten zien dat ze gegroeid zijn en sterker zijn geworden. Kunnen zij Heerenveen verrassen in het eigen Thialf? Puck drop is om 20:00 uur.

AHOUD DEVILS NIJMEGEN-RED EAGLES DEN BOSCH

De jonge Red Eagles zijn bezig aan de laatste loodjes van een loodzwaar seizoen. Tegenstander Ahoud Devils Nijmegen verraste juist dit seizoen door stabiel in de subtop mee te draaien. Een plaats in de Final Four hebben ze al verdiend. De Nijmegenaren spelen slechts eenmaal dit weekend, waar Den Bosch zaterdag weer mag opdraven. Om 20:30 uur start het duel in Nijmegen.

HIJS HOKIJ DEN HAAG-CHIEFS LEUVEN

De kersverse bekerwinnaar uit Den Haag krijgt bezoek van Chiefs Leuven. De Vlamingen staan op de drempel van deelname aan de Playoffs, maar hebben een pittig programma. Zaterdag wacht het thuisduel met de in vorm rakende Amsterdam Tigers en ook dinsdag wordt er weer tegen HIJS gespeeld, maar dan in eigen huis. Drie duels in vijf dagen in de fase van het seizoen waarin elk punt beslissend kan zijn. Uitdaging genoeg voor de Leuvenaren. Op de Uithof in Den Haag start het duel om 20:30 uur.

ZOETERMEER PANTERS-EINDHOVEN KEMPHANEN

Zoetermeer haalde vorige week flink uit in het thuisduel met Antwerp Phantoms. De duels van dit weekend tegen Eindhoven en Den Bosch zouden ook wel een goed kunnen zijn voor de volle buit. Zo kan het toch wel teleurstellende seizoen nog met enige glans worden afgesloten. In het Zoetermeerse Silverdome zal de klok vanaf 20:45 uur gaan lopen.

HYC HERENTALS-LACO GELEEN EATERS

Het laatste duel van vrijdagavond is een interessante. Twee teams die zich vrij eenvoudig staande hebben gehouden in de subtop van de BeNeLeague. Kan Geleen zich herstellen van de verrassende thuisnederlaag van zondagavond in hun enige duel dit weekend? Herentals kende de kater van de nederlaag in de finale van de Beker van Belgie en hebben een dubbelprogramma dit weekend. Zij staan immers zondag nogmaals op het ijs in Amsterdam. Vanaf 21:00 uur gaan we het mee maken.

Previous NHL: L.A. Kings, Toronto Maple Leafs en Boston Bruins winnen
Next U18 Dames pakken goud; Trots! Maar nu doorpakken!