BREAK! NOS zendt groot deel bekerfinale LIVE uit!


HIJS Hokij Den Haag UNIS Flyers Heerenveen Bekerfinale ijshockey Face-Off
Foto: Robert Bos

Zojuist sprak Ed Versteeve lang telefonisch met Jeroen Grueter van de NOS. Naast het feit dat het een fijn gesprek over ijshockey was, bevestigde Grueter dat de NOS een heel groot deel van de bekerfinale uitzendt.

Op zondag 4 februari om 15:00 uur staan Unis Flyers Heerenveen en HIJS Hokij Den Haag tegenover elkaar in de Haagse Uithof. De NOS heeft die middag het WK veldrijden live, maar schakelt daarna over naar de ijshal in de residentie. De eerste twee periodes worden dan ruim in samenvatting gebracht, waarna de derde periode in zijn geheel live te zien zal zijn op de nationale sportzender.

Voor de wedstrijd zal er geschakeld worden met Den Haag waar sfeerimpressies en pre match interviews afgenomen zullen worden. Het is de intentie van de NOS -in ieder geval van Jeroen Grueter zelf als ijshockey liefhebber- om ijshockey meer op de menukaart te krijgen de komende tijd.

Een mooie opsteker voor de sport!

Previous U18 Defence: Kaitlyn van de Wijgert
Next DEL2 topper met Dani Bindels!