Trappers sluit Hauptrunde af, Phantoms ontvangt HYC


Herne Tilburg FAce Off
Foto: Arie Leeuwesteijn

Twee duels vandaag op deze donderdag. Tilburg Trappers kan de Hauptrunde op zijn naam schrijven, en Antwerp Phantoms en HYC spelen het tweede duel van hun halve finale in de beker.

TILBURG TRAPPERS – HERNER EV

Tilburg Trappers heeft vanavond de kans om de Hauptrunde van de Oberliga op zijn naam te schrijven. Dan moet het zien af te rekenen met Herner EV. Het eerste duel eindigde in een klinkende 7-2 zege voor de Brabanders.

Voor de bezoekers staat er voldoende op het spel, want het is de huidige nummer zeven. De eerste zeven teams plaatsen zich voor de Meisterrunde, en de bezoekers hebben een punt voorsprong op Saale Bulls. Trappers heeft een voorsprong van zes doelpunten op concurrent IceFighters Leipzig, dat op bezoek gaat bij nummer drie Duisbrug. Het duel op Stappegoor is uitverkocht, de belangen zijn groot en de puck drop is om 20:00 uur

ANTWERP PHANTOMS – ERA RENOMAR HYC

Antwerp Phantoms moet vanavond winnen om de halve finale van de beker levend te houden. Op tweede kerstdag verloor Antwerp het eerste duel in Herentals met 7-5. De bezoekers zullen geen zin hebben om de halve finales ‘all the way’ te laten gaan, en zullen er vol invliegen. De vraag is of Phantoms in staat is een rookgordijn op te trekken en er een beslissende derde match uit te trekken. Ook hier gaat de wedstrijd om 20:00 uur van start.

Previous Legendarische Toronto goalie Bower overleden
Next Zac Rinaldo (Arizona Coyotes) zes duels geschorst