Tilburg ontvangt Scorpions, Amsterdam reist naar Nijmegen


Duels VRIJDAG fACE-oFF

Er staat een ramvol weekend voor de boeg qua ijshockey, maar we trappen op deze vrijdag rustig af. Twee duels vanavond om precies te zijn. We kunnen maar beter rustig inkomen.

TILBURG TRAPPERS – HANNOVER SCORPIONS

100. Bij winst van Tilburg boekt het de honderdste zege in de Oberliga. Dat moet dan vanavond om 20:00 uur gebeuren in een uitverkocht Stappegoor tegen Hannover Scorpions. En laat Scorpions nou de laatste ploeg zijn van wie Tilburg verloor (3-2). Het was ook direct de enige nederlaag van het seizoen tot dusver.

Een listig duel, want Scorpions staat op de derde plaats, en weet zich gesteund door het feit dat het de laatste vijf duels in winst wist om te zetten. Een knaller van een duel op voorhand dus!

AHOUD DEVILS NIJMEGEN – AMSTERDAM TIGERS

AHOUD Devils Nijmegen kende een stroeve start van het seizoen, maar met name in het bekertoernooi. In de BeNe League staan de Devils netjes op een derde stek. Wesley Hendriks keerde deze week terug, en zou zijn debuut kunnen maken, als vanavond Amsterdam Tigers op bezoek komt.

De bezoekers kunnen de winst heel goed gebruiken, gezien het feit dat de beker op een teleurstelling uitliep en in de BeNe League de teller op zes uit vijf staat. Om 20:30 uur gaat het duel van start in het Triavium.

Previous Gebroeders Klijsen van Tilburg Trappers naar Antwerp Phantoms
Next Red Wings forward Luke Witkowski tien duels geschorst