4 on 4: Positieve verrassingen, Maxim Ivanov en wie wordt de eerste NHL coach die eruit vliegt?


De eerste coach in de NHL is nog niet ontslagen, maar dat gaat natuurlijk wel gebeuren. Kom maar op: wie wordt de eerste dit seizoen?

Rik: Wat mij betreft wordt het Claude Julien. Meteen met pensioen!

Jacco: Rick Tocchet van de Coyotes heeft het natuurlijk erg lastig, maar eigenlijk wisten we dat al vanaf het begin. Maar ook Claude Julien van de Canadiens heeft het erg vervelend. Ook moeten we toch Todd McLellan van de Oilers noemen. Daar zijn de verwachtingen erg hoog, maar tot nu toe wordt daar niet aan voldaan.

Christian:  Ik denk dat de dagen van Alain Vigneault bij de Rangers geteld zijn. Hij heeft z’n selectie “verbeterd” waar nodig en verwachte hiermee de laatste stap te kunnen maken naar wellicht eeuwige roem. In interviews gaf hij zelf aan zo’n tien tot twintig wedstijden nodig te hebben, dan had er nu toch wel iets moeten staan. Ik heb het idee dat hij het zelf ook even niet meer weet en zo speelt het team ook.

Jeroen: Het wordt een nek aan nek race tussen Claude Julien en Todd McLellan.  Ik denk dat McLellan meer tijd krijgt om het tij te keren. Dus Claude Julien!

Previous Het team van Face-Off zoekt twee nieuwe collega's voor de redactie!
Next AHL week 4: Deze week geen hoofdrol voor Daniel Sprong